Menu Sluiten

Afvoer Ontstoppen


Afvoer ontstoppen

We weten allemaal dat het ontstoppen van een afvoer vaak een eenvoudige klus is: een ontstopper pakken en op de verstopping duwen om deze los te maken. Maar het kan ook gepaard gaan met onaangename geuren, zoals die afkomstig zijn van een verstopte afvoer. Om dat te voorkomen, wilt u misschien meer weten over de verschillende manieren om een leiding te ontstoppen.

De beste manier om ervoor te zorgen dat uw gootsteen, badkuip en toilet kunnen worden ontstopt, is om alles altijd schoon en hygiƫnisch te houden. Als uw gootsteen, badkuip en toilet geen septic-veilige bekleding hebben, dan is het aan te raden dat u ook een septisch-veilige bekleding aanschaft.

Zowel de binnenkant als de buitenkant van de gootsteen, badkuip en toilet moeten af en toe eens ontstopt worden, met bijvoorbeeld gewone chemische ontstopper die je in de supermarkt kan kopen.

Info over afvoer ontstoppen

Data over Afvoer ontstoppen

Afvoer ontstoppen. De meest voorkomende oorzaak van een verstopte afvoer zijn etensresten die blijven hangen in de keukenafvoer of haren en zeepresten in de afvoerleidingen van uw badkamer. Aangezien u uw leidingen hoogstwaarschijnlijk niet erg vaak schoonmaakt, kan die vuiligheid al eens voor problemen zorgen. Het water stroomt dan steeds moeilijker of zelfs helemaal niet meer door.

Is dat ook bij u het geval?

Natuurlijk kan je kleine ontstoppingen zelf oplossen, door huisgemaakte middelen of chemische middelen. Indien deze niet werken, schakel je betere een professionele loodgieter of ontstoppingsdienst in, sinds de ontstopping dan waarschijnlijk verder zit dan de basis waar je zelf kan schoonmaken.

Meer info over afvoer ontstoppen nu op www.antwerpseruimdienst.be.

Tags

Afvoer Laten Ontstoppen | Afvoer Ontstoppen Antwerpen | Afvoer Ontstoppen | Afvoerleidingen Ontstoppen | Verstopte Afvoer |