Menu Sluiten

Renovatie Rioleringswerken


Renovatie rioleringswerken

Renovatie rioleringswerken.

Een van de belangrijkste onderdelen van het hele rioolrenovatieproces is het uitgraven van de verstopte afvoer. Dit kan zowel in de openbare riolering als in de ondergrondse leidingen gebeuren, afhankelijk van de aard van de verstopping. In het geval van kleine verstoppingen is het bijvoorbeeld een goed idee om met zware machines onder de grond te graven, zodat de reparatie gemakkelijk en goedkoper kan worden uitgevoerd.

Na het uitgraven van de verstopte rioolleiding worden de buizen gereinigd en gecontroleerd op verstoppingen. Na het schoonmaken van de buizen worden ze voor een speciale inspectie opgestuurd om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn voor hergebruik.

De diameter van rioolbuizen is afhankelijk van het soort gebruik dat van een rioolbuis wordt gemaakt. Bijvoorbeeld, de binnendiameter van een afvoerbuis is 12 centimeter, terwijl de buitendiameter is 24 centimeter, dus de binnendiameter moet worden gebruikt voor riool renovatie doel. Aan de andere kant, is de buitendiameter alleen nodig als u wilt dat de afvoerbuis uit te breiden buiten het huis.

Info over renovatie rioleringswerken

Data over Renovatie rioleringswerken

Heeft u vaak last van rioolproblemen? Of zijn uw rioleringsbuizen verouderd? Dan kan het geen kwaad de conditie van de afvoeren eens te laten controleren om grotere problemen te voorkomen. De meest betrouwbare methode hiervoor is om de riolering in beeld te brengen met een rioolcamera.

Zo worden breuken of andere gebreken opgespoord en bepalen we of renovatie nodig is. Je ziet het, renovatie van rioleringswerken is een klus voor specialisten

Meer info over renovatie rioleringswerken nu op www.antwerpseruimdienst.be.

Tags

Herstellen Riolering Antwerpen | Herstellen Riolering | Herstellen Rioleringswerken Antwerpen | Renovatie Rioleringswerken Antwerpen | Renovatie Rioleringswerken | Renoveren Riolering | Renovering Rioler |